Infratekniikka

”Rapistuuko katuverkkomme kunto? Riittääkö rahoitus? Millaisella rahoituksella katuverkon kunto saataisiin pysymään riittävän hyvällä tasolla? Miten saisimme täsmällisen ja perustellun viestin poliittiseen päätäntään katujen kuntotilasta ja korjaustarpeesta?”

Ratkaisuna on Kuntotekniikan kokonaisvaltainen katujen kunnonhallinnan palvelu. Suomen Kuntotekniikka Oy tuntee kuntomittaukset. Meillä on kokemusta kuntotiedon keräämisestä ja mittaustulosten käsittelystä mitä erilaisimpiin käyttötarkoituksiin niin Suomessa kuin myös Ruotsissa.

Me osaamme kertoa teille, millaisia kuntomittauksia juuri teidän tarpeisiinne tulee toteuttaa. Me muokkaamme aina omat tuotepakettimme vastaamaan todellista tarvetta.

Toimimme objektiivisesti ja avoimesti tilaajan suuntaan. Olemme riippumattomia asiantuntijoita, sillä meillä ei ole omaa mittauskalustoa eikä omaa laboratoriota. Mittaukset ja mittalaitteet hankitaan vastaamaan tilaajan projektin tarpeita.

Tiedon keräämisen ja hallinnoimisen lisäksi tarjontamme kattaa saneerausten ja ylläpidon hankintaprosessin kaikki vaiheet, myös julkiset hankinnat.