KELI

KELI

Osaamisemme sekä asiakastarpeiden kasvaessa olemme alkaneet tuottamaan kelipalvelua asiakkaillemme. Kelipalveluajatus syntyi pilotoidessamme yhteistyökumppanimme kelisensoreita asiakkaillemme. Lähtökohtana on ennakointi sekä systemaattinen erilaisten mittaustietojen sekä ennusteiden hyödyntäminen. Olleellisena pidämme myös tiedon reaaliaikaisuutta sekä sen hyödynnettävyyttä. Eri mittausmenetelmillä, ennusteilla ja toteumatiedoilla saamme luotua tilannekuvan, jonka avulla asiakas saa tarvitsemansa tiedon helposti ja oikea-aikaisesti esimerkiksi mobiililaitteelleen. Kelipalvelumme sai ensimmäiset käyttäjänsä vuoden 2017 lopussa.

Tarjoamme täysin uudenlaisen palvelukokonaisuuden niin tien/kadunpitäjille, kiinteistön omistajille, hoitourakoitsijoille kuin kaikille kelitiedon tarpeen omaaville. Tutustu kelipalveluihimme myös osoitteessa www.kelitieto.fi.

 

”Määritetään yhdessä kelitiedon merkitys”

 
 
 

Toiminta-ajatus

Keliolosuhteiden ennakoinnin ollessa haastavaa on mielestämme panostettava saatavilla olevan mittaustiedon, reaaliaikaisen kelitiedon sekä sääennustemallien hyödyntämiseen.

 

Toteutus

Olemme luoneet selainpohjaisen järjestelmän reaaliaikaisen kelitiedon esittämiselle, tarkastelulle sekä historiatiedon säilyttämiselle. Järjestelmä sisältää lähes reaaliaikaisen tilannekuvan keliolosuhteista ja niiden muutoksista, mahdollisuuden toimenpidetiedon esittämiseen sekä muokattavat rajat erilaisille hälytyksille.

 

Mobiilisovellus

Helppokäyttöisyyden ollessa yksi merkittävä tekijä järjestelmälle olemme tuottaneet myös mobiilisovelluksen datan seuraamiseen. Tulevaisuudessa mobiilisovellus on osana kelitiedon tuottamisessa.

 

Tulevaisuudessa

Haluamme laajentaa järjestelmäämme uusilla laitteilla ja jo olemassa olevalla datalla tuoden kelitiedon samalla suuremman ryhmän käyttöön.

Datan jatkojalostuksen mahdollistaminen avoimena datana avaa myös ovia palveluiden ja sovellusten kehittäjille.

Kerromme mielellämme lisää!
www.kelitieto.fi