Kiinteistötekniikka

Kiinteistötekniikan toimintasektorilla operoimme toiminta-ajatuksemme mukaisesti koko kiinteistöllä, liikkuen eri aines- ja rakenneosien rajapinnoilla ja syvemmälläkin. Kiinteistöomaisuus vaatii kunnossapitoa säilyttääkseen arvonsa, toimivuutensa sekä käytettävyytensä käyttötarkoituksensa mukaisesti.

Palveluidemme laajuus selvitetään asiakastarpeen mukaisesti yksittäisistä selvitystehtävistä kokonaisvaltaiseen hankejohtamiseen. Hallitsemme suuretkin kokonaisuudet ja osaamme valita jokaiseen tarpeeseen sopivat ratkaisut. Hankintapalvelumme sisältää tilaajalle vaivattoman kokonaispaketin, ja se sopii erityisen hyvin asunto-osakeyhtiöiden ja kiinteistöosakeyhtiöiden tarpeisiin.

Kerro meille tarpeesi, ja me huolehdimme kaikesta muusta – aina vaihtoehtojen selvittämisestä ja urakan kilpailuttamisesta varsinaiseen rakennustyön valvontaan ja vastaanottoon asti.  Palveluumme sisältyy myös takuuaikaisten vakuuksien valvonta sekä takuutarkastukset.

Vuodelle 2017 varatut resurssimme ulkoisille asiakkaille ovat käytössä, emmekä näin ollen voi toistaiseksi ottaa vastaan uusia toimeksiantoja. Keskitymme erityisesti 4D Optimi Isännöinti Oy asiakkaiden projekteihin.