Kelipalveluiden ”Rolls-Royce” pian myös mobiilisovelluksena

Nyt kun olemme tulleet tutuiksi uuden yhteistyökumppanimme Logmore Oy:n kanssa on aika jatkaa yhteistä kelipalveluiden kehittämistyötämme. Kiinteiden kelisensorien mittausdata siirtyy jo Jyväskylässä logmorelaisten kehittämän ja itse kasaaman loggerin avulla InfraWEB -kelipalveluumme. Seuraavana askeleena on tuottaa liikkuvien optisten laitteiden data palvelumme piiriin, jonka jälkeen asiakkaamme ovat lähes reaaliaikaisen kelidatan ulottuvilla 24/7.

Emme tietenkään ole jättäneet kehittämistyötämme tähän vaan startanneet jo seuraavan kehittämisprojektin yhdessä Logmoren kanssa. Hahmotelmat ovat jo piirrettynä, rautalankamallit valmiina ja uuden InfraWEB kelisovelluksen toteuttaminen on jo käynnissä. Panostus on kova. Toiveenamme on saada joulupukin pulkkaan uusi tuote sovelluskauppaan heti ensi vuoden alkupuolella.

Olisiko tästä kelikokonaisuudesta työkalu sinullekin?

Toteutettuna InfraWEB-kelisovelluksen tuo uusia ominaisuuksia nykyisille asiakkaillemme sekä mahdollisuuden tarjota kelipalveluitamme varsinkin talvihoitotöitä toteuttaville urakoitsijoille/toimijoille sekä talvihoidon laatua valvoville instansseille. Käyttökokemuksia ja testausta lähdetään toteuttamaan ensi tilassa.

Tämä uusi sovellus on esittelyssä ja kokeilussa tulevilla Talvitiepäivillä, jotka järjestetään Lahdessa 7 – 8.2.2018. Nähdään siis viimeistään siellä.

Lisätietoa sovelluksesta ja InfraWEB-kelipalvelun uusista tuulista kertoo projektipäälliköt Jari Marjeta, jari.marjeta@kuntotekniikka.fi, 050 – 5430 025 tai Antti Hirvonen, antti.hirvonen@kuntotekniikka.fi, 044 – 2867 695.

Posted in: Muu