Jaa artikkeli

Rekry otsikkoteksti
Otsikkokuva

Suomen Kuntotekniikka Oy on yksi maan johtavia väyläverkon kunnonhallinnan kehittäjiä ja asiantuntijoita. Kykymme tunnistaa tilaajan todellinen tarve sekä sopeuttaa ja optimoida kunnonhallintaan käytettävissä olevat resurssit luetaan vahvuuksiimme. Toimintamme laajentuessa haemme riveihimme lisää tekijöitä ja etsimme nyt:

Rekryilmoitus

Projektipäällikön tehtävässä vastaat tarvittavan siirtymäajan jälkeen Suomen Kuntotekniikka Oy:n infraliiketoiminnan tuloksesta Itä- ja Keski-Suomessa. Haemme tähän tehtävään vähintään yhden toimintakenttämme, kuten esimerkiksi päällysteiden, tiestömittausten, rakennuttamisen ja sen valvonnan tai tiestön kunnossapidon hallitsevaa tulevaisuuden johtajaa. Tehtävässäsi keskityt ELY-asiakkaiden ja alueesi kunta-asiakkaiden projektimyyntiin, sekä niiden laadukkaaseen läpivientiin asiantuntijana ja projektipäällikkönä.

Projekti-insinöörinä tuotat vanhemman asiantuntijan ohjauksessa omalla työpanoksellasi lisäarvoa asiakkaillemme räätälöityihin kunnon- ja kelinhallinnan palveluihin. Työ edellyttää jonkin verran matkustusvalmiutta niin Suomessa, kuin myös lähialueilla Suomen rajojen ulkopuolella.

Sovelluskehittäjänä osallistut tiimin jäsenenä lähinnä Infraweb-Keli ja Infraweb-Kunto alustojemme kehittämiseen ja ylläpitoon, mutta myös asiakastukeen, sekä myynnin tukeen.

Tehtävissä menestyminen edellyttää itseohjautuvuutta ja organisointitaitoa, sekä erittäin hyviä vuorovaikutustaitoja, niin Suomen kuin myös Englannin kielellä. Ruotsin kielitaito luetaan eduksi. Odotamme, että liikut luontevasti mukavuusalueesi ulkopuolella ja haastat itseäsi sekä kollegoitasi alueilla, missä todellisia taikoja tehdään.

Kaikilta työntekijöiltämme odotamme aktiivista, oma-aloitteista ja itseohjautuvaa otetta työhön. Olet aidosti kiinnostunut asiakkaistamme, omaisuudenhallinnan kehittämisestä ja ymmärrät kauaskantoisen elinkaariajattelun merkityksen kokonaiskuvassa. Arvostamme erityisesti kykyä kuunnella ja ymmärtää asiakkaiden erilaisia ja vaativia tarpeita sekä tarjota asiakaslähtöisiä ratkaisuja. Olet yhteistyökykyinen, elämänasenteeltasi positiivinen ja haluat olla mukana rakentamassa kasvua yhteistyössä muiden asiantuntijoidemme kanssa. Kaikissa tehtävissä omaat teknisen, vähintään AMK-tasoisen koulutuksen.

Kasvava ja kehittyvä talomme tarjoaa osaajilleen kannustavan ilmapiirin, nykyaikaiset työskentelyvälineet, kehittymismahdollisuudet, innostavat työtoverit ja erittäin tyytyväiset asiakkaat. Tuemme vapaa-ajan liikuntaa, sekä osallistumme muutoinkin työntekijöidemme hyvinvoinnin kehittämiseen.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Jari Marjeta p. 050 543 0025 / jari.marjeta (at) kuntotekniikka.fi.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen tulee lähettää Jari Marjetalle 14.5.2019 klo 11.00.